JEDEN ŽIVOT, JEDEN SVĚT

Čištění a nabíjení kamenů

03.02.2014 21:17

Tak jako o lidské tělo a zdraví je potřeba pečovat i o tělo a zdraví námi vybraného kamene. Jsou kameny, které vyžadují specifickou péči, ale obecně platí, že kámen, který přijímá energii a špatné vlivy je potřeba čistit. Očista kamenů se provádí pod tekoucí vlažnou vodou, v misce s vodou několik hodin či pomocí reiki.

 Když používáte kámen často, čistěte ho také často. Pokuď byste ho nechali „naplněn“ určitou energií, kterou vstřebává, následně ji bude vysílat zpátky k Vám.

 Každý kámen, stejně jako každý člověk, je jiný a proto i on vyžaduje vždy něco jiného. Některé kameny se nabíjí na přímém slunci, jiné za denního světla, ale přímé slunce jim nevyhovuje a jsou i takové, které se mohou nabíjet pouze v noci, za působení měsíce, protože sluneční svit je znehodnocuje.

 Nepsaným pravidlem při používání drahých kamenů je osobitost. Na kámen, který nosíte, byste neměli nechat sahat a působit jiného člověka, protože, jak již bylo řečeno, kamínky mají schopnost vstřebávat energie z okolí a předávat je svému nositeli a ovlivňovat ho.

 Pokuď se naučíte s kameny pracovat, zjistíte, jací to jsou skvělí společníci. Pokaždé když někam jdu, tak si nějaký kámen či i vícero kamenů dám do kapsy a hned je mi líp J

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode