JEDEN ŽIVOT, JEDEN SVĚT

Co je dobré vědět, než začnete meditovat

03.02.2014 20:40

souzneni-dusi.jpg

  Na trhu je nyní spousta knih, CD, kde se dočtete, jak správně meditovat, jaké meditace můžete vyzkoušet. Určitě si vyberete. Každopádně než začnete s meditací, je potřeba vědět několik informací, které Vás ušetří spoustem nepříjemností.

 

  Meditace je stav, kdy je Vaše vědomí otevřené k přijímání všech informací, ať už pozitivních, tak i negativních. Najednou máte možnost pracovat s informacemi z tzv. nadvědomí, nebo vyšší sféry energií, z podvědomí, neboli z Vaší zasunuté paměti a pak z venku. Všechno, co se v tu chvíli, kdy meditujete a nejste správně ochráněni, děje, se Vám pěkně nahrává na Váš "harddisk". Je fajn, když Vám někdo přeje něco hezkého, ale může se stát i opak - někdo si bude přát něco špatného.

  Bohužel dochází k tomu, že jsou do některých CD s nahranou meditační hudbou načteny informace, které Vás mohou ovlivnit, aniž byste o tom věděli. V takovémto případě je dobré si buď kyvadlem a nebo svalovým testem ověřit, zda je vše vpořádku. Funguje to podobně jako s hypnozou. Vzpomněla jsem si na známý americký seriál Přátelé. V jednom díle se Chandler, jedna z hlavních postav, snaží odnaučit kouřit. Dostane kazetu, kterou si má pouštět před spaním, a která mu má vsugerovat to, že je nekuřák. Vše by bylo vpořádku, kdyby kazeta nebyla nahraná pro ženy. Chandlerovi se tedy do mozku dostává informace, že je silná, sebevědomá žena, která nekouří. Chandler opravdu přestane kouřit. Začne ale háčkovat, štrikovat a chovat se jako žena. Tento příklad je humorný, ale opravdu tomu tak může být. Je potřeba si na to dát pozor. Ověřovat si informace - ne nadarmo se říká, důvěřuj, ale prověřuj. Kdyžby se Vám něco takového stalo, strašně špatně se to ruší a maže. .

Pokud chcete meditovat, je potřeba znát dokonalou ochranu. Je dobré se také vyvarovat hromadným meditacím, které všude nabízejí. Pokuď si tím nejste jisti, radši do toho nejděte, a nebo to raději s někým prodiskutujte.

Ten, kdo s Vámi chce meditovat, by měl znát ochranu. Pokud tomu tak není, je lepší meditovat individuálně.

Meditace je nádherná věc, ale nezapomínejte se při ní spolehlivě chránit. Potom jste v naprostém bezpečí a není se čeho bát.

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode