JEDEN ŽIVOT, JEDEN SVĚT

Zajímavosti z knih I.

14.02.2014 10:49

Věděli jste, že:

- Lidé, kteří jsou náchylní k problémům s kostmi a klouby, tak mají tendence být zahlceni zodpovědností vyplývající ze starosti o rodinu a přátele? A neustále staví potřeby jiných před ty svoje?

- Pokud Vás často bolí záda - konkrétně celá záda, tak máte problémy s pocitem opory? Pokud Vás trápí problémy se spodní částí zad, tak máte pravděpodobně starosti s financema, zatímco bolest v horní části zad indikuje pocit velké osamělosti a nedostatku emocionální opory?

- Pokud trpíte často kožními problémy, jako jsou ekzémy, vyrážky nebo akné, tak se a moc snažíte řídit svůj život? Možná jste naprosto spolehliví, ale jakmile dojde k nějaké změně, tak to nezvládáte?

- Je neplodnost spojena s pocitem strachu ze života, odmítání života a odmítání role rodiče??

- Pokud nebudete pečovat o svoji sebeúctu a nenajdete rovnováhu mezi časem stráveným staráním se o sebe a o ty ostatní, hrozí Vám nevolnosti, pálení žáhy, vředy, zácpa, průjem, zánět tlustého střeva nebo ledvin?

- Emoce, jako jsou například obavy z velkých rozhodnutí v životě, z velké zodovědnosti, rovněž ovlivňují spalování tuků a mohou přispěv ke vzniku cukrovky?

- Pozitivní myšlení, které změní váš cekový přístup, také může zeštíhlit Váš pas?

- Ukládání tuku v oblasti břicha je spojeno s pocitem hvěvu, že člověku není dopřána potrava, zatímco tlustá stehna jsou spojována se zlostí zažívanou v dětství?

 

Z knihy Vše je tak jak má být - L.L.Hay, M.L.Schulz

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode